lördag 4 juli 2015

Fjällsjömarknad 4-5/6

Varje år vid den här tiden fylls torget av Knallar och olika spektakel. Det tar en liten stund att gå runt och det finns både mat och kaffe att få. Själv tycker jag att vädret var lagom inte för varmt och inte för kallt. En ganska bra dag sammanslaget. 





 Fjällsjö Airsoft som även finns på Facebook demonstrerade utrustning och intresserade fick även provskjuta deras minst sagt realistiska vapen. Det finns mycket mera bilder på Facebook för den som är intresserad från gårdagens Air soft träff.
På bilden kan ni se den utrustning som används vid gruppen träffar. Det är inget fusk där. Riktiga krigare. Men ingen dör vilket är skönt.






Svartviks handpappersbruk numera i backe hade utställning av foton ramat och veritabla konstverk. Pappersbruket finns nu i nya lokaler i före detta Pingstkyrkan (Borgs backen) Kyrkvägen 60.

















 Marknadsstånden var många och knallar kom från alla möjliga håll. Vietnamesiskt silke, tofflor av fårskinn, kläder, bälten och läderarbeten, trähantverk, godis i olika former, begagnat, nytt, kvalitet och skräp här fanns allt att köpa.
Sneak Peak på skotertävlingen på älven.

Ett litet tivoli fanns även det verkar lite tomt idag men troligen kommer de flesta under morgon dagen då marknadståget med det årliga häcklandet av lokala politiker. Dessutom fanns nog många inne på skotertävlingsområdet.


Dagen var perfekt för en del som fick sin önskedröm uppfylld.

Ett par bebis tofflor i fårskinn nu blir det någon som inte behöver frysa om fötterna i vinter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar